Nieuwsoverzicht

Hier vind je de laatste 'nieuwtjes' rondom Huis voor Klantmanagement.

Gezocht: Power BI Stagiair(e)

Analytics en klantgerichtheid zit in je DNA en je weet dat je na je studie BI en marketing professional wilt worden? Dan bieden wij je de mogelijkheid stage te lopen bij ons en mee te bouwen aan de BI Development van Huis Klantmanagement/Happynizr.

MAIL NU DIRECT
Business meeting

Ken je klant, start met je collega’s!

Huis voor Klantmanagement is een netwerk van specialisten. Ieder een eigen identiteit, maar met dezelfde focus. Bij HVK kijken we naar welk persoon het beste kan worden ingeschakeld voor de vraag van onze klant. Door professionaliteit en kwaliteit te combineren, levert HVK datgene wat de klant beter maakt als persoon, en als bedrijf.

Meer lezen

Gezocht: Marketing Stagiair(e)

Klantgerichtheid zit in je DNA en je weet dat je na je studie marketeer/communicatie professional wilt worden? Dan bieden wij je de mogelijkheid stage te lopen bij ons en mee te bouwen aan aan de online & offline profilering van Huis voor Klantmanagement

Meer lezen

Masterclass: Klantgericht in één dag

Op 4 oktober 2016 spreekt Etienne Jager i.s.m. H3ROES, Nyenrode en de Financiële Telegraaf, op het seminar ‘Klantgericht in één dag’. De dag biedt u inspirerende sprekers gecombineerrd met praktische workshops van o.a. HvK-klanten die hun lessen vanaf de werkvloer met u delen.

Meer lezen

Key note: Happy Customers

Etienne Jager sprak op het voorjaarsevent van Huis voor Ondernemers over het creëren van Happy Customers en betrokken medewerkers. Klik op de key note voor een impressie.

Meer lezen

Laatste artikel: Echte verbinding

Als alles keurig in orde is, op tijd geleverd en er persoonlijke aandacht is geweest, ervaren klanten dat als bijzonder. Echte onderscheidende, authentieke en ‘merk’-waardige belevingen die klanten een WOW-gevoel geven, zijn schaars...

Meer lezen

© Huis voor Klantmanagement | Algemene voorwaarden - Disclaimer