Publicatiedatum: 30 novemerber 2015
Leestijd: 5 minuten

(Meer) verkopen kun je leren!

Vergroot uw commerciƫle slagkracht door commerciƫle zelfreflectie!

(Meer) verkopen kun je leren! Namelijk, door oprechte aandacht voor klanten te combineren met het ontwikkelen van de commerciële slagkracht van uw verkoopapparaat. In dit verkoopproces is de hamvraag in hoeverre verkopers een klantgerichte ontwikkeling hebben ondergaan en daadwerkelijk hebben geleerd van gedragspatronen tijdens het verkoopproces?

Door in de spiegel te kijken, kunnen zij van zichzelf leren. Wij hebben daartoe een klantgerichte verkoop- en leermethode ontwikkeld. In dit artikel leggen we uit hoe je door het doorlopen van de zeven commerciële stappen van de ‘sales funnel’ niet alleen meer verkoopt, maar tevens jezelf klantgericht ontwikkelt door middel van commerciële zelfreflectie. De combinatie van beide elementen is zeer waardevol gebleken. Niet alleen voor de ontwikkeling van verkopers, maar ook voor de sales van de gehele organisatie.

Lees hier het volledige artikel: (Meer) verkopen kun je leren!

Wilt u weten hoe uw verkopers meer kunnen verkopen door het toepassen van commerciële zelfreflectie? En wilt u ervaren hoe het commerciële vliegwiel voor u kan werken, of eerst zien hoe andere organisaties hier succesvol gebruik van hebben gemaakt? Neem dan gerust contact op met Etienne Jager etienne@h3roes.nl of 06 - 149 105 84.

© Huis voor Klantmanagement | Algemene voorwaarden - Disclaimer