Ons team

Huis voor Klantmanagement gelooft in 'nieuwe samenwerkingsmodellen' waarbij optimaal gekeken wordt naar welke persoon het beste kan worden ingeschakeld voor de vraag van onze klant. Naast onze vaste medewerkers werken we daarom met een 'vrij' associate-partnermodel. Dit betekent dat onze associates tegelijkertijd onderdeel uitmaken van ons team en tevens een eigen bedrijf kunnen hebben. Zo kunnen wij altijd de beste oplossing bieden voor onze klant.

Anderen over Jeffrey:

''Positief en oplossingsgericht. Jeffrey werkt met plezier aan het verbeteren van alles om zich heen. Met een nieuwsgierige en innovatieve blik werkt hij aan de oplossing voor jouw vraagstukken’’

Contact:

Jeffrey Denzel Lie-A-Sak                     Stagiair                                                +31 (0)55 – 533 38 27 jeffrey@huisvoorklantmanagement.nl

Anderen over Charlotte:

"Zeer gedreven, enthousiast en altijd goedlachs. Als je Charlotte een opdracht geeft, weet je dat het geregeld wordt, zo geven klanten aan. Ze is verantwoordelijk voor alle zaken in onze Backoffice en "huismeester" van onze kantoren."

Contact:

Charlotte van Weerd-Zalm BSc.
Coördinator Backoffice & Events
06 - 19 00 36 87
charlotte@huisvoorklantmanagement.nl
LinkedIn-profiel

Anderen over Etienne:

"Een mensen-mens en zeer ervaren management-adviseur; Altijd de focus op 'de klant van de klant'; Versneller, die medewerkers haarscherp weet te verbinden aan de bedrijfsstrategie en aanzet tot verandering."

Contact:

drs. Etienne Jager MBA MC RM
Chief Happiness Officer
06 - 149 105 84
etienne@huisvoorklantmanagement.nl
LinkedIn-profiel

Anderen over Gert:

"Ondernemer en een echte doener; een duizendpoot met juridische achtergrond. Veel ervaring met algemene bedrijfsvoering, vervult effectief interim-functies en directie advies op het vlak van (human) resource management, verandermanagement." 

Contact:

Mr. Gert Klay
Chief Employee Officer
06 - 51 47 46 82
gert@huisvoorklantmanagement.nl
LinkedIn-profiel

Anderen over Tycho:

"Een salesman met een positieve instelling, die voor structuur zorgt en de rust weet te bewaren. Tycho heeft veel ervaring met sales processen, account management en business development bij profit en semi profit organisaties."

Contact:

Tycho Tomassen BSc.
Chief Business Officer
06 - 53 43 15 55
tycho@huisvoorklantmanagement.nl
LinkedIn-profiel

Partners

Huis voor Klantmanagement werkt met meerdere partners intensief samen. Elke van deze partners heeft zo zijn eigen expertise. Onze partners bieden wij graag een plek aan op onze website.

Anderen over Anita:

"Een resultaat gerichte en gedreven adviseur. Ze weet snel tot de kern van een probleem door te dringen en zet dit vervolgens om in een duidelijk plan van aanpak. Haar positieve en creatieve uitstraling heeft een sterk motiverende werking in het uitvoeren en tot een goed einde brengen van een opdracht."

Contact:

Anita Timmermans
Associate-Partner
06 - 48 78 80 61
anita@huisvoorklantmanagement.nl
LinkedIn-profiel

Anderen over Michel:

"Michel is in staat om mensen snel te doorgronden en ze hun persoonlijke drijfveren te laten ontdekken. Daardoor weet hij het beste in mensen naar boven te halen om ze beter en bevlogen te laten samenwerken aan betere resultaten. Door zijn creativiteit is hij in staat om nieuwe invalshoeken te ontdekken die uitnodigen om verandering waar te maken". 

Contact:

drs. Michel Kolman
Associate-Partner
06 - 10 26 59 82
michel@huisvoorklantmanagement.nl
LinkedIn-profiel

Anderen over Roland:

"Roland is een zeer bevlogen en energieke bedrijfskundige. Hij stelt jou in staat overzicht te creëren door op een andere manier te denken en patronen te doorbreken. Door je drijfveren te benoemen, weet hij het gestelde doel met je te bereiken."

Contact:

drs. Roland de Groot CMC
Associate-Partner
06 - 154 966 12
roland@huisvoorklantmanagement.nl
LinkedIn-profiel

Anderen over Saskia:

"Saskia is toegankelijk en wint daardoor snel het vertrouwen, waardoor onbesproken onderwerpen als vanzelf boven tafel komen. Zij weet een andere kijk op de zaken te brengen, waardoor goede discussies over processen en samenwerking écht op gang komen".

Contact:

drs. Saskia Hilbrants
Associate-Partner
06 - 55 35 84 43
saskia@huisvoorklantmanagement.nl
LinkedIn-profiel

Partner bedrijven

Huis voor Klantmanagement werkt met meerdere partner bedrijven intensief samen. Elke van deze partner bedrijven heeft zo zijn eigen expertise. Onze partner bedrijven bieden wij graag een plek aan op onze website.  

Studio 0174

Ontwerp- en advieswerk voor offline & online marketing. Studio 0174 werkt met HvK aan communicatiemiddelen en acties die met internet te maken hebben.

website

DG&K

Verbinding leggen tussen medewerkers. Tussen hoofd en hart. Dát is waar DG&K Leiders en Managers HvK ondersteunt tijdens projecten.

website

Factstory

Een extra aanspreekpunt voor strategie en ontwikkeling van diverse media en middelen. HvK werkt samen met Factstory aan de corporate story van klanten.

website

B6 Marketing-Communicatie

B6-Communicatie durft buiten de paden te treden en in de 'huid' van de klant te kruipen. Voor klanten van HvK werkt B6-Communciatie op haar eigen(zinnige) creatieve wijze.

website

H3ROES

H3ROES is een coöperatieve vereniging van 'leading professionals' die samen de ambitie hebben om Nederland klantgerichter te maken. Onze oprichter /partner van HvK, Etienne Jager, is één van de leden van H3ROES.

website

Huis voor Ondernemers

Huis voor Ondernemers is de 'oudere broer' van HvK. Huis voor Ondernemers heeft altijd een passende oplossing voor klanten van HvK, indien zij een interim-professional zoeken op het vlak van marketing & sales, finance of human resources. 

website

© Huis voor Klantmanagement | Algemene voorwaarden - Disclaimer